Foto’s bestellen

Al onze foto’s zijn te bestellen. Kleinschalige incidentele verkoop helpt ons als bijdrage in de onkosten. Op deze pagina vind je informatie over het bestelproces. Bij vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen. We helpen je graag verder.

Bestelproces

We hebben geen webwinkel voor het bestellen van de foto’s. We hechten waarde aan persoonlijk contact. En aan maatwerk voor ieder die onze foto’s wil gebruiken. Het is heel gemakkelijk: je geeft via via mail of telefonisch aan wat je wenst (zie de contactpagina).

In het contact bespreken we de mogelijkheden, het doel waarvoor je de foto’s wenst te gebruiken, eventuele kosten en de leverwijze. Wanneer het doel niet in lijn is met de doelstelling van DFN dan behouden we ons het recht om de foto’s niet te leveren. Bedenk dat bij commercieel gebruik we sneller een prijs rekenen (= eerlijk delen in een beoogde winst).

Vragen? Neem dan contact op.

Gratis?

Uiteraard kunnen Defensie, militair personeel en betrokkenen kosteloos van onze foto’s gebruik maken! 

Commercieel gebruik?
Met enige regelmaat krijgen we van commerciële organisaties (bedrijven) het verzoek om onze foto’s te mogen gebruiken. Gratis.
Dit is niet mogelijk. Om met onze foto’s geld te kunnen verdienen, dien je voor de foto’s te betalen. Niet veel, niet zoveel als bij de grote gerenommeerde fotobureaus. Het bedrag is in overleg. Maar wel een nette bijdrage die in verhouding staat.

Meerdere keren per jaar krijgen we het verzoek van bedrijven om gratis foto’s. En om een indruk te geven waar het over kan gaan (en de frustratie van ons af te schrijven): een beursgenoteerde multinational met een jaaromzet van een miljard euro had een reclamebureau ingezet voor de ontwikkeling van commerciële documentatie. Mogen we de foto’s gebruiken als we jullie naam vermelden? We hebben tot nu toe geen idee of hun reclamebureau ook de commerciële documentatie gratis aan het ontwikkelen was. Of dat we een pallet van hun product gratis kunnen krijgen.