Foto’s bestellen

Bijna al onze foto’s zijn te bestellen. Kleinschalige incidentele verkoop helpt ons als kleine bijdrage in de onkosten. Op deze pagina vind je informatie over het bestelproces. Bij vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen. We helpen je graag verder.

Bestelproces

Er is geen webwinkel voor het bestellen van de foto’s. We hechten waarde aan aan maatwerk voor iedereen die onze foto’s wil gebruiken. Het is heel gemakkelijk: je geeft via via mail of telefonisch aan wat je wenst (zie de contactpagina).

In het contact bespreken we de mogelijkheden, het doel waarvoor je de foto’s wenst te gebruiken, eventuele kosten en de leverwijze. Wanneer het doel niet in lijn is met de doelstelling van DFN dan behouden we ons het recht om de foto’s niet te leveren. Het is nooit mogelijk om portretfoto’s van militairen te bestellen.
DFN is geen bedrijf. Wij kunnen daarom geen factuur sturen of BTW (ver)rekenen). Een bedrag dient op een privérekening overgemaakt te worden.

Vragen? Neem dan contact op.

Gratis?

Met enige regelmaat krijgen we van commerciële organisaties (bedrijven) het verzoek om onze foto’s te mogen gebruiken. Gratis. Dit is niet mogelijk. Om als bedrijf met onze foto’s geld te kunnen verdienen, dien je voor de foto’s te betalen. Niet veel, niet zoveel als bij sommige gerenommeerde fotobureaus. Het bedrag is in overleg. Maar wel een nette bijdrage die in verhouding staat.

Uiteraard kunnen Defensie, militair personeel en betrokkenen kosteloos van onze foto’s gebruik maken!