Doneer en steun DefensieFotografie

Steun DefensieFotografie Nederland met een financiële donatie! Want dagelijks wordt achter de schermen van DefensieFotografie hard gewerkt aan nieuwe foto’s en reportages. Ons ‘product’ is voor iedereen gratis te zien en te lezen, zodat we juist voor onze Krijgsmacht een zo breed mogelijk publiek bereiken.

Maar gratis voor jou wil niet zeggen dat het gratis is voor ons. We maken veel kosten. Bijvoorbeeld om een zo mooi mogelijke en snelle website aan te bieden. Kosten die we uit eigen zak betalen en dat vanwege ons doel met liefde doen. En toch: meer foto’s en film opslaan op de website, een snellere website, het kost allemaal geld. DefensieFotografie is geen website van de Koninklijke Landmacht, Luchtmacht of Marine. Wij zijn ook niet verbonden aan de industrie en we krijgen geen subsidies. We willen niet met schreeuwerige reclames onze kosten dragen. Want het zorgt voor ergernis en het niet past bij wie we zijn en wat we willen uitstralen.

En daarom bieden we iedereen de kans om geheel vrijwillig een (kleine) financiële donatie te doen. Om ons te helpen!

Doneren

Je kunt een donatie doen via https://whydonate.com/nl/fundraising/dfn
Of neem contact op als je het via een bankoverschrijving wilt doen.

Voor de zakelijke donateurs: DefensieFotografie kan geen factuur sturen (we zijn privépersonen, geen bedrijf). Ook hebben we geen ANBI-status.

Dank je wel.