Doneer en steun DefensieFotografie

Steun DefensieFotografie Nederland met een donatie en help onafhankelijk nieuws, reportages en onderzoek ook in de toekomst mogelijk te maken. Met donaties kan deze website blijven bestaan, maken we reportages en doen we onderzoek. DefensieFotografie is geen website van de Koninklijke Landmacht, – Luchtmacht of – Marine. Wij zijn ook niet verbonden aan de industrie en we krijgen geen subsidies.

Gratis en zonder reclame

Dagelijks wordt achter de schermen van DefensieFotografie hard gewerkt aan nieuwe artikelen en reportages. Daarnaast doen we ons onderzoek over bijvoorbeeld de mobilisatie en de mobilisatiecomplexen. Onze artikelen zijn voor iedereen gratis te lezen, zodat ze een zo breed mogelijk publiek kunnen bereiken. En dat lukt, want de website wordt enorm goed bezocht.

Maar gratis voor jou wil niet zeggen dat het gratis is voor ons. We maken veel kosten om een zo mooi mogelijke en snelle site aan te bieden. Kosten die we uit eigen zak betalen en dat zelfs met liefde doen. Jullie belangstelling en waardering is ons ook wat waard.
En toch: meer foto’s en film opslaan op de site, een snellere site, het kost allemaal geld.

We willen dat niet met schreeuwerige reclames op de website financieren. Omdat veel bezoekers zich er aan ergeren en het niet past bij wie we willen zijn en wat we willen uitstralen. En daarom bieden we al onze bezoekers de kans om geheel vrijwillig een donatie te doen. Om ons te helpen!

Whydonate

Voor het doneren maken we gebruik van Whydonate. Dat is een betrouwbare Nederlandse organisatie voor het afhandelen van donaties. En ze doen dat (ook belangrijk!) tegen zeer lage kosten.
Je kunt eenmalig doneren of maandelijks. Het bedrag staat helemaal vrij. En als je dat liever wil: het kan ook anoniem (Whydonate moet wel je naam weten om de betaling te kunnen realiseren).

Dus help ons mee. Klik op de onderstaande doneer-button. Wij zijn je dankbaar.

Helaas, nog geen button. Na de storing zijn we eerst zelf even aan het testen. Nog even geduld alsjeblieft.