Mobiele Satelliet Keuken

De mobiele satelliet keuken (MSK) is ontworpen voor het regenereren van bereide maaltijden (diepgevroren, vacuümverpakt of vers) en het koken in combi-steamer-ovens van verschillende voedingsmiddelen. De MSK is geschikt voor de productie van warm drinkbaar water. Vanuit een MSK kan de distributie van de maaltijden voor 250 tot 500 personen gedaan worden.

SERT

De keukens worden gemaakt door het Franse bedrijf SERT. De MSK heeft de maten van een uniforme container en kan door de Scania WLS gemakkelijk vervoerd worden. Eenmaal op locatie kan men de container in 30 minuten plaatsen, uitschuiven en in gebruik nemen.

Complete keukens

De keuken biedt het personeel grote werkruimtes, een automatisch ventilatie / afzuigsysteem en airconditioning. De keuken is volledig autonoom dankzij een ingebouwde dieselelektrische generator en de nieuwe multifunctionele multi-brandstof branders.

De sterke keukenuitrusting gemaakt in roestvrij staal omvat twee combi-steamer ovens CombiSert, twee drinkwaterboilers, 2 grote werktafels, een distributierek uitgerust met voedsel / vloeistof isotherme containers en een gootsteen. Bovendien bevat de MSK het waterpompsysteem, een waterontharder, een boiler en verschillende opbergkasten voor een slim gebruik.

240 Dienstencompagnie

Binnen de Koninklijke Landmacht is de Mobiele Satelliet Keukens gebruikt door de 240 Dienstencompagnie.